Behandling som du är i behov av

Om du tränar för hårt så kan det vara så att du få ont och muskler och leder kan skadas av allt för hård träning. Det gäller att se till att få den behandling som du är i behov av. Att få ont när man tränar kan vara att man inte tränat på ett tag och få en så kallad träningsvärk, detta kommer mest troligt att gå över. Någon dags vila och lättare träning så är du tillbaka till ditt gamla jag igen.

Om man tränar för hårt och överanstränger sig så kan det hända att man kommer att få ont. Då kan det vara bra att få hjälp med detta och få relevant vård för de problem och symptom som man har. Det kan vara så att en naprapat kan hjälpa till att mjuka upp stela leder och få hjälp med bättre rörlighet. Det är dock viktigt att du får den vila som du behöver för att komma tillbaka fullt ut. Se till att avlasta där det gör ont och inte använda de delarna av kroppen mer än vad du behöver.

Förutom att få hjälp av naprapat så kan även akupunktur vara ett bra komplement till en naprapatbehandling. I första hand så gäller det att få behandling så att man får mindre smärta. Därefter så kan din naprapat hjälpa till med rehab övningar som kan fungera för dig trots att du har en smärta av något slag. Det kan vara av vikt att röra på sig även om det kan göra ont. Prata med din naprapat om vad som kan passa för att snabbt komma tillbaka till den vanliga träningsformen.